Arcieffoto
Arcieffoto @theobeumer

Slechte dag voor SV Panter: ‘Het was een complete offday’

Voetbal

VEENENDAAL Het was een hele vervelende middag voor SV Panter tegen VOP uit Amersfoort. Door een 4-1 verlies staat het team van coach Bertho van Neerbos op een gedeelde tiende plek in de competitie. Volgende week staat de kraker tegen SV Achterveld op het programma. Zij staan op eenzelfde aantal punten waardoor het een ‘zespunten wedstrijd’ wordt. Volgens van Neerbosch was het vandaag een complete offday voor zijn team waarbij Sander van de Pol het enige Panter doelpunt maakte.

,,In de eerste helft spelen wij vrij aardig en hebben we tot aan de 30e minuut, op twee keer balverlies na, constant de bal gehad. De keren dat zij de bal hadden, werd het ook gelijk een doelpunt waardoor we de rust in zijn gegaan met een 2-0 achterstand’’, geeft een teleurgestelde coach aan.

Panter stond eerst nog boven VOP maar door het verlies heeft de Amersfoortse ploeg nu een punt meer. Volgens de coach bleef hij geloof houden in de overwinning. ,,VOP speelde in de eerste helft echt niet goed, wij hadden veel balbezit maar we hadden niet voldoende creativiteit aan de bal. Als best spelende team dacht ik ook na de 2-0 nog dat we met het vertoonde spel het nog recht konden trekken, maar niets bleek minder waar te zijn.’’

In de rust werden er nog aanvallende omzettingen gedaan maar ook dat mocht niet baten. De penaltygoal wilt van Neerbosch ook niet bestempelen als een goed opgezette aanval waardoor de coach vandaag als ‘belachelijk slecht’ bestempeld. ,,Ik kan het niet mooier maken dan dat het is. Het hele team speelde niet goed en dat begon met de opbouw van achteruit tot de eindfase voorin waarin de aanvallers niet thuis gaven. Het is een collectief falen en dat moet volgende week beter’’, sluit de coach af. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kampioene Rachel Ebben laat het weer zien: ‘Ik had rust en controle in de partij’ 5 uur geleden
Afbeelding
Strijdbare Goené op WTCS Finale Abu Dhabi: ‘Ik heb echt alles eruit gehaald wat erin zat’ 6 uur geleden
Afbeelding
De trein van De Merino’s komt op gang 6 uur geleden
Afbeelding
SKF-tafeltennissers laten het tegen onderste ploegen liggen 6 uur geleden
Afbeelding
Knappe zege GVVV bij Rijnvogels 6 uur geleden
Afbeelding
DOVO wint en tankt vertrouwen 7 uur geleden
Afbeelding
Veenendaal staat derde na verdiende zege 8 uur geleden