Florian Wolf kijkt uit naar de derby
Florian Wolf kijkt uit naar de derby Rinus van Denderen

Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’

Voetbal

VEENENDAAL Aankomende zaterdag staat de Panhuisderby GVVV-DOVO op het programma. DOVO-coach Florian Wolf kijkt er naar uit, al ziet hij ook dat zijn ploeg een wedstrijd moet spelen zoals elke andere wedstrijd. 

door Job Boers

,,Natuurlijk is het al weken in het vooruitzicht, iedereen is er mee bezig. Er gaat tijdens de wedstrijd veel veranderen in het supporters enthousiasme, maar wij moeten deze tegenstander hetzelfde benaderen als andere tegenstanders. We willen wel voor het maximale gaan en dat is de overwinning.”

DOVO staat tweede met 1 punt achter op de buren, beide teams zijn dus goed begonnen aan de competitie. ,,We hebben inderdaad al mooie resultaten bereikt, maar dat betekent niet dat we opeens moeten afwijken van wat we normaal doen. Ondanks de strijd, levert deze wedstrijd niet opeens meer punten op. Al wil je dat er qua toeschouwersaantal en support elke week wel zo’n wedstrijd spelen.”

Bij GVVV is de druk om het kampioenschap groter dan bij DOVO en dat ziet Wolf ook zo. ,,Uiteindelijk zijn zij de titelkandidaat waarbij ik benieuwd ben hoe ze met de druk later in het seizoen omgaan. Bij ons lag het niet in de lijn der verwachting dat we nu al zoveel punten zouden hebben. GVVV heeft het prima voor elkaar, maar wij zitten ook in de flow dus het gaat een mooie wedstrijd worden”, besluit de DOVO trainer.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 18 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ 23 uur geleden