Afbeelding
Henk Hutten

Veenendaal is zoekende en verliest in Helmond

Voetbal

VEENENDAAL Met een volle bus vertrokken de mannen van vv Veenendaal richting Helmond. In de uitwedstrijd tegen SV De Braak waren de supporters uitgenodigd om mee te reizen met het eerste. Veel geluk bracht het niet met zich mee, de Veenendalers verloren met 3-2: ,,Er zaten te veel jongens niet in de wedstrijd en daar zullen we aan moeten werken’’, aldus trainer Tom Gesgarz.

door Siem van Eck

,,Ik vond dat we de eerste vijftien minuten goed begonnen en een hoop kansen creëerden. Alleen daarna waren we een beetje zoekende naar welk spel we wilden gaan spelen. Dus volop druk zetten of iets inzakken. En in die fase scoorden zij twee keer door fouten van onze kant. We maakten daar de verkeerde keuzes in balbezit en zij straften dat gewoon heel goed af. De spits van De Braak heeft drie keer gescoord deze wedstrijd. In de tweede helft begonnen zij met tien man door twee gele kaarten uit de eerste helft. We hebben daar ook wat dingen omgezet en we zochten naar een tactisch plan. Alleen nog geen vijf minuten na rust kregen we een diepe bal om onze oren en scoorden ze de 3-0. Dat heeft ons eigenlijk genekt. Uiteindelijk kwamen we door een aantal wissels weer goed in de wedstrijd. En kwamen we met Honori Bambi en Elco van der Klift op 3-2. Het lukte ons alleen net niet om die 3-3 te maken, al was dat dik verdiend geweest.’’

,,Ik moet zeggen dat De Braak ook een sterk elftal heeft. Met veel slimme en ervaren spelers. Zij hebben het even goed gedaan, al hebben ze in de tweede helft achter ons aangelopen’’, eindigt Gesgarz.

Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 14 uur geleden
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 20 uur geleden
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 22 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30