Florian Wolf verliest met zijn team voor de tweede keer dit seizoen
Florian Wolf verliest met zijn team voor de tweede keer dit seizoen Rinus van Denderen

DOVO verliest voor de tweede keer dit seizoen

Voetbal

VEENENDAAL DOVO heeft vandaag met 2-1 van de Rijnvogels uit Katwijk verloren. Het team van Florian Wolf kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 achterstand en ging op deze manier ook de rust in. 

Door Job Boers

In de eerste helft waren de Rijnvogels de sterkere ploeg, het Katwijkse team begon met een grote kans in de eerste minuut. Nadat DOVO keeper Jeroen Vrolijk vervolgens nog redding kon brengen op een kopbal, zorgde een omhaal van de thuisploeg voor de 1-0. De ploegen gingen op deze manier ook de rust in. Anil Mercan scoorde 20 minuten na rust de 1-1 binnen nadat het schot van Timo Pluk weg gebokst werd door de Rijnvogelse keeper. Zeven minuten voor het fluitsignaal kwamen de Rijnvogels weer op voorsprong waarna DOVO niet meer terug kon komen.

DOVO is door de nederlaag koploper af, al is dat volgens trainer Wolf minder belangrijk dan het vertoonde spel. ,,De eerste helft speelden we niet goed waardoor de Rijnvogels het betere spel hadden. Zij waren eigenlijk de gehele wedstrijd balvaster en daar hadden we geen antwoord op. We gingen ook slecht om met de omschakel momenten waardoor er veel ruimtes open lagen. Doordat we verschillende fouten maken en de Rijnvogels hielpen met onnodige overtredingen, kregen zij de wedstrijd naar hun hand. We hebben nog één gevaarlijk moment gehad maar we konden niet meer doordrukken waardoor zij de wedstrijd naar zich toe trekken’’, aldus Wolf.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 3 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 6 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 11 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 23 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 27 nov., 17:09
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55