Guido de Boer

De Merino’s is meedogenloos tegen Desto en wint met 7-1

VEENENDAAL Het is De Merino’s gelukt zijn tweede winst te behalen in de strijd om de beker. In een thuiswedstrijd tegen Desto was de ploeg genadeloos. Waar het in de eerste helft nog opzoek moest naar het goal, was dat in de tweede helft geen probleem. Het scoorde maar liefst zeven keer:,,We hebben totaal over Desto heen gelopen’’, aldus speler Joop de Bruin.

door Siem van Eck

,,Ik zag een inspirerend elftal dat met heel veel bezieling voetbalde. Een aantal spelers blonken er ook uit zoals bijvoorbeeld Wilco den Hartog. Die het achterin strak neer zette en zo ons de ruimte gaf om te voetballen. Daarnaast ook Quincy Arends die de bal vier keer in het doel prikte. We weten dat het erin zit en vandaag kwam dat er uit.  Het voelt goed om dat dan ook uit te drukken in doelpunten. Desto kon het duidelijk niet belopen en we speelden onder hoge druk. Waarbij iedereen zijn positie behield en we veel de bal rond lieten gaan.’’

De Merino’s kwam na twintig minuten op 1-0 voorsprong en het ging rusten met een gelijkspel. Na de thee liep het duidelijk over Desto heen en scoorde het maar liefst zes keer. De doelpuntenmakers waren Aron de Koning, Vincent van de Weerdhof, Julian Heijmans en Arends.

Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 1 uur geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 3 uur geleden