Afbeelding
Archief BDUmedia

DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker

Voetbal

VEENENDAAL DOVO en GVVV spelen allebei een thuiswedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker van dit seizoen. Dat heeft de loting dinsdagavond uitgewezen.

Jesse Buitenhuis, middenvelder van Sparta Nijkerk en uitkomend in de derde divisie, verrichtte de loting op het Bondsbureau in Zeist. In de pot zaten 6 winnaars uit de eerste kwalificatieronde, de 24 vrijgelote teams vanuit die kwalificatieronde en 12 teams vanuit tweede divisie. Daarbij was er sprake van een vrije loting. Dat wil zeggen dat alle 42 teams aan elkaar gekoppeld konden worden, ongeacht de competitie waarin zij uitkomen. 

DOVO werd gekoppeld aan tweededivisionist Spakenburg, de club die vorige week in een oefenduel nog met 2-5 verloor van GVVV. De GVVV’ers zelf treffen een competitiegenoot uit de derde divisie. Sparta Nijkerk werd aan de Veenendalers gekoppeld. Daardoor vindt er ook een weerzien met Johan Jansen plaats. De doelman verruilde afgelopen zomer na jaren trouwe dienst het shirt van GVVV voor dat van Sparta Nijkerk.

DOVO treedt op dinsdag 20 september aan tegen Spakenburg, GVVV ontvangt een dag later Sparta Nijkerk. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De teams die doorgaan, zitten op zaterdag 24 september in de kom bij de loting voor het hoofdtoernooi.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 4 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 14 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 16 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 17 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 19 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22