Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. @tedxmedia

GVVV besluit oefencampagne met ruime winst

VEENENDAAL GVVV heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen overtuigend geëindigd. Op sportpark De Westmaat werd gastheer Spakenburg met 2-5 verslagen.

De ploeg van trainer Gery Vink begon goed aan de wedstrijd en beloonde zichzelf na zeven minuten door een treffer van Mart de Jong. Het goede veldspel werd de eerste twintig minuten volgehouden, waarna GVVV inzakte en Spakenburg nog voor rust twee keer wist te scoren en zo met een voorsprong de kleedkamers opzocht: 2-1.

In de tweede helft stelde de Veenendalers tentoon wat voor kwaliteit de selectie herbergt. Met fris en aanvallend voetbal werd overtuigend naar een grote overwinning gespeeld. Quincy Veenhof, Jordi Bitter en twee treffers van Ilias Latif bepaalden de eindstand op 2-5.

Daarmee komt de oefencampagne van GVVV ten einde. De Veenendalers bereiden zich nu voor op de eerste wedstrijd in de derde divisie, op zaterdag 20 augustus thuis tegen Ter Leede.

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 2 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 22 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02