Afbeelding
Ted Walker

Veenendaalse middenvelder El Azzouzi verkocht aan Union

Voetbal

VEENENDAAL Voetballer Oussama El Azzouzi uit Veenendaal speelt komende seizoenen bij Union. FC Emmen heeft de middenvelder verkocht aan de nummer 2 van afgelopen seizoen in België. De 21-jarige El Azzouzi speelde vorig seizoen 36 wedstrijden voor de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam een jaar geleden over van FC Groningen en had in Drenthe nog een contract voor een jaar.

,,Oussama heeft zich het afgelopen seizoen in de basiself gespeeld en heeft met zijn dynamiek als ‘zes’ de aandacht getrokken van grotere clubs”, aldus Emmen-voorzitter Ronald Lubbers. ,,Donderdag hebben de clubs een akkoord bereikt over de voorwaarden en daarna is Oussama afgereisd naar Brussel om persoonlijk tot een akkoord te komen.” De Veenendaler heeft in België een contract getekend voor vier seizoenen, met een optie op nog een jaar.

,,Ik ben super blij met deze prachtige uitdaging en kijk er naar uit om voor deze prachtige club te mogen spelen. Ik hoop met de club, mooie tijden te beleven en prachtige prijzen te winnen”, aldus El Azzouzi over zijn transfer. Hij bewaart mooie herinneringen aan zijn tijd in Emmen. ,,Ik ben dankbaar dat ik mij bij FC Emmen, als mens en speler heb mogen ontwikkelen. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het kampioenschap.”

CHAMPIONS LEAGUE Union speelt begin volgende maand in de derde voorronde van de Champions League tegen het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst. Voor Union worden het de eerste Europese wedstrijden in 58 jaar.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 1 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 6 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 7 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend 22 uur geleden
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00