Afbeelding
Ted Walker

Veenendaalse middenvelder El Azzouzi verkocht aan Union

Voetbal

VEENENDAAL Voetballer Oussama El Azzouzi uit Veenendaal speelt komende seizoenen bij Union. FC Emmen heeft de middenvelder verkocht aan de nummer 2 van afgelopen seizoen in België. De 21-jarige El Azzouzi speelde vorig seizoen 36 wedstrijden voor de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam een jaar geleden over van FC Groningen en had in Drenthe nog een contract voor een jaar.

,,Oussama heeft zich het afgelopen seizoen in de basiself gespeeld en heeft met zijn dynamiek als ‘zes’ de aandacht getrokken van grotere clubs”, aldus Emmen-voorzitter Ronald Lubbers. ,,Donderdag hebben de clubs een akkoord bereikt over de voorwaarden en daarna is Oussama afgereisd naar Brussel om persoonlijk tot een akkoord te komen.” De Veenendaler heeft in België een contract getekend voor vier seizoenen, met een optie op nog een jaar.

,,Ik ben super blij met deze prachtige uitdaging en kijk er naar uit om voor deze prachtige club te mogen spelen. Ik hoop met de club, mooie tijden te beleven en prachtige prijzen te winnen”, aldus El Azzouzi over zijn transfer. Hij bewaart mooie herinneringen aan zijn tijd in Emmen. ,,Ik ben dankbaar dat ik mij bij FC Emmen, als mens en speler heb mogen ontwikkelen. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het kampioenschap.”

CHAMPIONS LEAGUE Union speelt begin volgende maand in de derde voorronde van de Champions League tegen het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst. Voor Union worden het de eerste Europese wedstrijden in 58 jaar.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 9 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28