Afbeelding
@tedxmedia

Indeling voetbalseizoen bekend: Veense clubs komen nieuwe namen tegen

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalbond KNVB heeft vandaag de indelingen van de nieuwe competities in het districtsvoetbal bekend gemaakt. Dat heeft voor de Veenendaalse clubs een aantal nieuwe namen van tegenstanders opgeleverd.

Na de degradatie van De Merino’s afgelopen seizoen hebben we komende jaargang een Veenendaalse derby in de tweede klasse C. Daarin spelen onder meer De Merino’s en VRC. Daarnaast zijn er mooie regionale derby in deze klasse te zien. De overige tegenstanders van de Veense clubs zijn CDW, CJVV, Delta Sports’95, Dieren, Jonathan, Lunteren, Nieuwland, Otterlo, OVC’85, Valleivogels, Veensche Boys en Woudenberg.

Veenendaal is ingedeeld in de derde klasse A. De Veenendalers komen daarin enkele bekende tegenstanders tegen die ze ook dit seizoen hadden, maar ook een aantal nieuwe namen. Die laatste vooral uit de regio Nijmegen. In deze klasse zijn naast Veenendaal ingedeeld: Advendo’57, Blauw Geel’55, De Braak, ESA, Juliana’31, JVC Cuijk, ONA’53, Renswoude, SKV, VVA Achterberg, Waalstad en WAVV.

De voetballers van SV Panter vinden hun club terug in de vierde klasse F. Daarin spelen de Veenendalers dit seizoen tegen Achterveld, APWC, Candia’66, DEV Doorn, HDS, HVC, Musketiers, De Posthoorn, SEC, SVM, ‘t Vliegdorp, VOP en VVZ’49. Dat betekent dat ook de Panters best een aantal andere verenigingen tegenkomen dan afgelopen seizoen, met ploegen uit de regio Soest en Amersfoort.

DOVO O23 is in de tweede divisie D ingedeeld met DVS’33 Ermelo, Elinkwijk, Hoogland, HSC’21, Kampong, Sparta Nijkerk en WSV. In de vierde divisie O treffen we verder GVVV O23 en VRC O23 aan. Die ploegen starten komend seizoen voor het eerst aan de O23-competitie. Daarin spelen ze tegen CJVV, FC Driebergen, Hoogland 2, Nieuwland, AFC Quick 1890 en Saestum.

VROUWENVOETBAL De vrouwen van GVVV zijn na hun promotie van afgelopen jaargang ingedeeld in de tweede klasse C. Daarin spelen ze tegen ASC’62, Bergentheim, Colmschate’33, DTS Ede 2, DVS’33 Ermelo, Gramsbergen, HHC Hardenberg, d’Olde Veste’54, SDC Putten/Rood Wit’58, De Treffers en De Zweef. 

Ook de vrouwen van DOVO komen dit seizoen een stapje hoger uit. In de derde klasse H spelen de Veenendaalsen tegen Achterveld, Bennekom, CJVV, Coby Boys, DVS’33 Ermelo 2, Fortissimo, Hercules 2, SDV Barneveld, SKV, Sparta Nijkerk 2 en VVOG.

De indelingen van de vrouwen van VRC en De Merino’s worden later bekend. De indeling van de mannen van GVVV en DOVO voor de derde divisie, werd eerder al bekend gemaakt.

De competities in het districtsvoetbal beginnen op 24 september. Het programma wordt later bekend gemaakt.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02