Afbeelding
Jeroen van den Berg

Programma derde divisie bekend: op deze data spelen GVVV en DOVO tegen elkaar

Voetbal

VEENENDAAL Nadat vanmorgen al de indeling van de derde divisie bekend werd gemaakt, is nu ook het programma bekend. Meest opvallende data zijn natuurlijk die van de derby’s tussen de Veenendaalse grootmachten GVVV en DOVO. De Panhuisderby wordt op 1 oktober 2022 gespeeld op de blauwe kant van Panhuis. Op 25 maart 2023 is de rode kant van Panhuis het toneel van de derby.

De competitie in de derde divisie gaat op zaterdag 20 augustus van start. GVVV, dat uit de tweede divisie degradeerde, speelt haar eerste wedstrijd in de derde divisie thuis tegen Ter Leede. Vervolgens wachten duels tegen Excelsior’31, Hoek, Sportlust’46 en Stedoco.

DOVO start de nieuwe competitie met een uitwedstrijd bij ACV. De eerste thuiswedstrijd van DOVO is een week later tegen Harkemase Boys. De Veenendalers spelen daarna wedstrijden tegen RKAV Volendam, DVS’33 Ermelo en Staphorst.

De eerste competitiehelft wordt afgesloten op zaterdag 10 december. Op die dag staan onder meer de duels Ter Leede-GVVV en DOVO-ACV op het programma. De eerste speeldag in het nieuwe jaar is dan op 21 januari, met de wedstrijden GVVV-Excelsior’31 en Harkemase Boys-DOVO.

De laatste twee speelronden op 20 en 27 mei 2023 hebben de wedstrijden GVVV-FC Rijnvogels en ASWH-DOVO (20 mei) en Barendrecht-GVVV en DOVO-Ter Leede (27 mei).

Kijk hier voor het volledige programma van de derde divisie zaterdag.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 3 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 6 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 8 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 8 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend gisteren
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00