Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: GVVV verliest met tien man

Voetbal

VEENENDAAL Het sprookje is voorbij voor GVVV. Waar het team de afgelopen drie wedstrijden met ruime cijfers wist te winnen was dat vandaag tegen Quick Boys een brug te ver. De ploeg van Gery Vink kwam al vroeg in de wedstrijd met tien man te staan en verloor met 2-0: ,,Ondanks het verlies een groot compliment naar de spelers toe’’, aldus de trainer.

door Siem van Eck 

,,Het is heel vervelend dat we deze reeks niet door hebben kunnen zetten. We kregen na vijftien minuten een rode kaart voor de keeper Jan van Willige. Er was een doorgebroken speler en hij redde buiten de zestien, hands. Dus daarna moesten we met één man minder verder. Dat is een heel lastig verhaal. De scheidsrechter was wel warrig. Nu wil ik hem niet de schuld geven maar hij vermoordt wel de hele wedstrijd daardoor. We hadden 100 procent een vrije trap moeten krijgen en die kregen we niet. Tien seconden later hadden we rood met Jan. We hielden het vol tot de 42e minuut, alleen we stonden daarna tweemaal verdedigend niet goed. Dat zorgde voor twee slordige tegengoals. In de tweede helft creëerden we nog zes goede kansen, die scoorden we alleen niet. Door de uitslag is het een ontevreden gevoel, toch we hebben een tevreden gevoel wat we met tien man hebben gepresteerd’’, eindigt Vink. 

Keeper Jan van Willige werd vervangen door Johan Jansen, waardoor Adham el Idrissi het veld moest verlaten. Jansen voorkwam een aantal malen dat GVVV met nog zwaardere cijfers verloor. 

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 4 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50