Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: De Merino’s gaat strijdend ten onder tegen DZC

Voetbal

VEENENDAAL De punten stromen de laatste paar wedstrijden niet echt binnen voor De Merino’s. Met twee punten uit vijf wedstrijden wordt de druk om niet te degraderen aardig opgevoerd. In de uitwedstrijd tegen DZC’68 speelde het vandaag gelijk met 1-1: ,,Het was in ieder geval een prachtige dag’’, vertelt de altijd positieve speler Joop de Bruin.

door Siem van Eck 

,,Het was een beladen potje en we deden het hartstikke goed alleen het zat ons echt tegen. We kwamen op een goede manier op 0-1 voor en creëerden daarna veel kansen. Aron de Koning kreeg de bal van Vincent van de Weerdhof mee en lobde de bal over de keeper. In de negentigste minuut kregen we op een knullige manier een corner tegen. Die verdedigden we in de eerste instantie goed maar toen viel de organisatie weg en viel de bal binnen. In de 94e minuut kregen we nog een hele grote kans om de 1-2 te maken, Melvin van de Haar kon hem binnen tikken maar schoot de bal op de keeper. We hebben gestreden als team en we kunnen elkaar nog in de ogen aankijken. We hebben alles gegeven maar het mocht niet zo zijn.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 2 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door gisteren
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02