Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: VRC knokt voor elkaar en sleept de winst binnen

Voetbal

VEENENDAAL Waar VRC het afgelopen dinsdagavond miste legde het vandaag strijd op de mat. Het team won met 3-2 van VSCO. ,,Ondanks dat ik drie spelers miste vandaag door de schorsingen was het een verdiende winst’’, aldus trainer Jan Gaasbeek.

door Siem van Eck

,,We speelden een prima pot en een leuke wedstrijd voor het publiek. Ze wilden vandaag voor elkaar knokken en dat heb ik dinsdagavond niet gezien. Ook dit was weer een degradatieklant, en dan komen er andere dingen bij een wedstrijd kijken. Dan moet je strijden voor de winst en uit de duels blijven. We hebben vandaag gevoetbald, ondanks ons zwaargehavende elftal met schorsingen en blessures.’’

,,We maakten na twee minuten al de 1-0 met Robin Segers; dat was ook de ruststand. In de tweede helft kregen we een terechte penalty tegen en daarna was ik benieuwd hoe we daar mee om zouden gaan. Maar we hebben echt teruggevochten voor die winst. Met twee schitterende goals van Marco de Gooijer en Lennart Hofland. Hofland schoot vanaf dertig meter de bal in de kruising. Dat zijn de mooie dingen, zeker omdat hij uit de B-selectie komt’’, eindigt de trainer. 

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 5 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 12 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 20 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50