Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: GVVV laat ASWH alle hoeken van het veld zien en wint met 6-0

Voetbal

VEENENDAAL Het was doelpunt na doelpunt bij GVVV vandaag op sportpark Panhuis. De derde winst op rij voor de blauwen is er een voor in de boeken. In de degradatiekraker tegen ASWH won het team met 6-0 en speelt zich daarmee veilig voor in ieder geval nacompetitie. ,,Er komt geloof en vertrouwen in de groep!’’, aldus trainer Gery Vink.

door Siem van Eck 

,,Als je met zulke cijfers wint, heb je een goede wedstrijd gespeeld. Zoals ik al vaker heb gezegd: winnen is het beste medicijn. Het eerste kwartier was even aftasten en daarna maakten we twee prachtige goals met Adham El Idrissi en daarna met Mart de Jong. We hebben een heel degelijke wedstrijd gespeeld met veel goede goals. We hadden Byron Burgering en Jordi Bitter op de vleugels en dat zorgde voor veel snelheid in onze aanval. El Idrissi wordt ook iedere wedstrijd beter en dat is heel erg positief. De verdediging heeft net als vorige week opnieuw de nul gehouden en dat staat dus erg sterk. Het publiek was ook geweldig, ze waren er in grote getale en dat was super’’, eindigt een enthousiaste trainer.

Burgering zette deze wedstrijd twee doelpunten op zijn naam. El Idrissi vond wel driemaal het doel en het was Mart de Jong die de 2-0 maakte. 

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 3 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50