Afbeelding
Archief BDUmedia

DOVO haalt Paul Oostermeijer terug naar Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL Een nieuwe naam kan worden toegevoegd aan de A-selectie van DOVO voor het seizoen 2022/2023: Paul Oostermeijer. De inmiddels 18-jarige telg uit de binnen DOVO welbekende Oostermeijer-familie komt over van de beloften van NEC Nijmegen.

Paul Oostermeijer begon zijn voetballoopbaan, zoals vele Oostermeijers deden, bij Unitas’48. Nog in de pupillentijd stapte hij over naar de jeugdopleiding bij DOVO. Daar kregen scouts van betaald voetbalclubs hem al snel in het vizier. Oostermeijer maakte in 2016 de overstap naar Vitesse, waarvoor hij twee jaar speelde. Twee jaar geleden maakt hij de overstap naar de jeugdopleiding van NEC, waar hij dit seizoen als centrale verdediger en middenvelder in de O18 speelde.

Na de zomer keert hij terug naar Veenendaal. ,,Ik ben vier jaar lang zes dagen in de week met voetbal bezig geweest. Dat was mooi, maar ik wil ook andere dingen doen in het leven. Zo ga ik in Utrecht studeren.” Oostermeijer trainde de voorbije weken al enkele malen mee met DOVO 1. ,,Dat was leuk. Het is mooi om terug te komen bij DOVO. Komend seizoen staat voor mij vooral in het teken van ervaring opdoen met seniorenvoetbal en mezelf verder ontwikkelen. En dan zien we wel waar dat toe leidt.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 12 minuten geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45