Afbeelding
sv Panter

SV Panter vindt nieuwe keeper: ‘Presteren bij de club om de hoek’

Voetbal

VEENENDAAL SV Panter kan opnieuw twee nieuwe spelers toevoegen aan zijn vlaggenschip. Keeper Bart Schimmel en middenvelder Marc Koen zullen deze zomer DVSA verlaten om bij de concurrent uit dezelfde competitie te gaan voetballen: ,,Bovenin gaan meedraaien bij de club bij mij op de hoek’’, vertelt de gemotiveerde de keeper.

door Siem van Eck 

,,Ik heb hiervoor altijd in de jeugd van VRC en De Merino’s gezeten. Ik heb in het eerste elftal gekeept van VRC maar ben na één jaar gaan studeren. Daardoor kon ik niet meer trainen en ben ik gaan spelen bij een vriendenelftal. Na mijn studie heb ik besloten dat ik graag weer in een selectie elftal wilde gaan spelen. Een vriendenteam is leuk, maar de eerste en tweede helft zijn minder belangrijk. Zo ben ik bij DVSA terecht gekomen. Maar er zijn wat veranderingen binnen de ploeg en we presenteren slecht. Ik ben toen gevraagd door de Panter en zij hebben het wat beter voor elkaar, een stabieler team. Daarnaast woon ik in Veenendaal en zit het bij mij om de hoek.’’

Panter had na het aankomende vertrek van keeper Dennis Diepeveen een lastige taak te volbrengen. Diepeveen, de doelman die al tien jaar het vertrouwde gezicht was bij de club, wordt nu vervangen door Schimmel.

Naast de keeper komt ook middenvelder Koen over van DVSA: ,,Zij willen meer gaan voetballen en daarmee ook meer pressie uitoefenen op de tegenstander. Dat spel ligt mij wel, zeker als middenvelder. Ik heb zelf een sterk loopvermogen en veel diepgang. Ik sta hoog op het middenveld en ben er verdedigend snel bij.’’ 

Marc Koen doorliep ook de jeugdopleiding van VRC en speelde tot aan de senioren in verschillende selectieteams. SV Panter staat op dit moment op de achtste plek in de vierde klasse. DVSA doet het minder florissant en staat in hetzelfde klassement een-na-laatste. 


Keeper Bart Schimmel - SV Panter


Middenvelder Marc Koen - SV Panter

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 2 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 5 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28