@tedxmedia

Zware tijden bij DOVO: ‘We zullen er doorheen moeten’

VEENENDAAL Het zijn zware tijden bij voetbalvereniging DOVO. Het team verloor vandaag in een uitwedstrijd met 1-0 van Excelsior’31. Door de schorsing van Daan Disveld en de kleine selectie is het fysiek een zware tijd: ,,We zullen er doorheen moeten’’, aldus trainer Florian Wolf.

door Siem van Eck

,,In de beginfase hadden we het wat lastig, Excelsior was daar de betere ploeg. Ze waren dreigend en wij kregen moeilijk grip op hun twee controlerende middenvelders. Daarna zijn we iets anders gaan spelen en dat hebben de jongens goed opgepakt. We kregen nog aan beide kanten een grote kans tot aan de tweede helft. Toch bleef de stand gelijk. Na de rust startten we goed en hadden we ook controle over de wedstrijd. Alleen we maakten een slippertje en kwamen op 1-0 achterstand. Daarna wisten we een paar keer goed door te breken, maar we zullen attenter moeten zijn op de tweede bal. We moeten de bal erin willen lopen, dat soort momenten zijn cruciaal.’’

Vanaf de 70e minuut was het een open wedstrijd. Zij hadden de 2-0 kunnen maken of wij de gelijkmaker. Dat is niet gebeurd, wij hebben nog twee goede kansen gehad die de keeper wist tegen te houden. Uiteindelijk 1-0, het zijn zware tijden. Zeker ook fysiek omdat we vaak doordeweeks moeten voetballen. We roeien met de riemen die we hebben en we blijven er keihard voor vechten. Al ben ik wel trots op de jongens en de energie die ze opnieuw in de wedstrijd hebben gestopt’’, eindigt Wolf.

Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 3 uur geleden
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 4 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 5 uur geleden
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 5 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 9 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 10 uur geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21