Afbeelding
VRC

DOVO-verdediger kiest voor ambitie van VRC

Voetbal

VEENENDAAL VRC heeft een nieuwe versterking voor volgend seizoen vastgelegd. Sjoerd van den Heuvel maakt komende zomer de overstap van DOVO O23 naar het eerste elftal van VRC.

,,Sjoerd is een echte ‘back’ die graag opkomt aan de lijn en mee wil doen met het aanvallende spel”, aldus de technische commissie van VRC. ,,Hij past daarom goed in het plaatje zoals VRC graag speelt.”

Van den Heuvel wil met zijn transfer een volgende stap maken in zijn carrière, vertelt hij op de website van zijn nieuwe club. ,,Na mijn gehele voetballeven bij DOVO te hebben doorgebracht heb ik nu gekozen voor een mooie stap naar het eerste elftal van VRC. Op mijn 17e kwam ik terecht bij de A-selectie van het eerste bij DOVO en heb daar twee jaar bij gezeten, maar het perspectief bleef uit. Ik heb toen de keuze gemaakt om te gaan voetballen in de O23. VRC heeft mooie ambities waarin ik mezelf kan vinden. Ik wil graag die stap maken met het team en de staf. Ik kijk daarom uit om van start te gaan in het nieuwe seizoen.”

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 4 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 19 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50