Afbeelding
DOVO

Hoofd opleidingen Michael Brussen vertrekt bij DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Hoofd opleidingen Michael Brussen vertrekt na acht jaar bij DOVO. Dat maakt de Veenendaalse club bekend. ,,We hebben diverse successen geboekt, voor de club maar zeker ook persoonlijk”, zegt Brussen die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. ,,Ik kijk met trots terug op deze periode en koester de mooie momenten.”

De samenwerking begon toen Brussen acht jaar geleden, onder Ton Schoeman de leiding kreeg over de jeugdopleiding van DOVO. ,,In die tijd is er veel bereikt, de selectieteams spelen op hoog niveau en de afgelopen jaren is promotie op promotie gevolgd. Verder is onder Michael de certificering regio jeugdopleiding van de KNVB behaald”, vertelt DOVO-voorzitter Bert Septer. ,,We zijn Michael erkentelijk voor alles wat hij de afgelopen jaren voor DOVO heeft gedaan, mede dankzij hem staan wij bij voetballend Nederland op de kaart. We komen elkaar zeker nog wel op de voetbalvelden tegen.”

,,Acht jaar samenwerken is een lange tijd in de voetbal, dan is het soms goed om afscheid te nemen. Dan kun je de periode tot het einde van het seizoen afmaken, maar misschien is het beter dat mijn vervanger ook de gesprekken met trainers, leiders en spelers gaat doen. Ik wens DOVO en mijn opvolger daar alle succes in”, aldus Brussen.

,,Laat ik afsluiten met iedereen te bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt. Mede door het in mij gestelde vertrouwen van Ton Schoeman, de voormalig jeugdvoorzitter, heb ik me bij DOVO kunnen ontplooien. Dat heeft gezorgd voor diverse successen voor de club, maar zeker ook persoonlijke successen. Natuurlijk weet ik dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer eentje opengaat. De komende tijd ga ik me richten op het zoeken van een nieuwe uitdaging en natuurlijk heb ik zelf ook nog PUUR Voetbal.”

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 3 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 10 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50