Afbeelding
DOVO

Hoofd opleidingen Michael Brussen vertrekt bij DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Hoofd opleidingen Michael Brussen vertrekt na acht jaar bij DOVO. Dat maakt de Veenendaalse club bekend. ,,We hebben diverse successen geboekt, voor de club maar zeker ook persoonlijk”, zegt Brussen die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. ,,Ik kijk met trots terug op deze periode en koester de mooie momenten.”

De samenwerking begon toen Brussen acht jaar geleden, onder Ton Schoeman de leiding kreeg over de jeugdopleiding van DOVO. ,,In die tijd is er veel bereikt, de selectieteams spelen op hoog niveau en de afgelopen jaren is promotie op promotie gevolgd. Verder is onder Michael de certificering regio jeugdopleiding van de KNVB behaald”, vertelt DOVO-voorzitter Bert Septer. ,,We zijn Michael erkentelijk voor alles wat hij de afgelopen jaren voor DOVO heeft gedaan, mede dankzij hem staan wij bij voetballend Nederland op de kaart. We komen elkaar zeker nog wel op de voetbalvelden tegen.”

,,Acht jaar samenwerken is een lange tijd in de voetbal, dan is het soms goed om afscheid te nemen. Dan kun je de periode tot het einde van het seizoen afmaken, maar misschien is het beter dat mijn vervanger ook de gesprekken met trainers, leiders en spelers gaat doen. Ik wens DOVO en mijn opvolger daar alle succes in”, aldus Brussen.

,,Laat ik afsluiten met iedereen te bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt. Mede door het in mij gestelde vertrouwen van Ton Schoeman, de voormalig jeugdvoorzitter, heb ik me bij DOVO kunnen ontplooien. Dat heeft gezorgd voor diverse successen voor de club, maar zeker ook persoonlijke successen. Natuurlijk weet ik dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer eentje opengaat. De komende tijd ga ik me richten op het zoeken van een nieuwe uitdaging en natuurlijk heb ik zelf ook nog PUUR Voetbal.”

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 8 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 13 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 17 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 20 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23