Afbeelding
VRC

Handige aanwinst voor onderhoudsploeg VRC

Voetbal

VEENENDAAL De onderhoudsploeg van voetbalvereniging VRC heeft er een handige aanwinst bij. Van de VRC Club van 50 ontvingen de vrijwilligers namelijke een golfkarretje. Het karretje is helemaal in de VRC-kleuren gespoten en onlangs aan de onderhoudsploeg overhandigd.

,,Het sportpark van VRC ziet er altijd piekfijn uit. Dat gaat niet vanzelf: dat is te danken aan een groep vrijwilligers die er iedere week weer voor zorgt dat al onze leden, zonder zorgen, kunnen voetballen. Met in totaal vijf velden hebben we een groot sportpark. Stel je voor dat je iets aan het repareren bent op veld 5 en je er vervolgens achter komt dat je iets bent vergeten en weer helemaal naar de andere kant moet. Dan zou een multifunctioneel golfkarretje uitkomst bieden. Dat vonden de leden van de Club van 50 ook waarna ze de elektrische golfkar hebben aangeschaft. De onderhoudsploeg is enorm blij met deze nieuwe aanwinst”, schrijft VRC op haar website.

De Club van 50 van VRC is een initiatief van een aantal leden van vv VRC met als doel nog meer betrokkenheid te creëren bij en nieuwe omzetstromen te genereren bij en voor de vereniging. De inkomsten van de Club van 50 gaan naar een aan VRC gerelateerd doel. In de afgelopen jaren heeft de Club van 50 een bijdrage geleverd aan het opknappen van diverse onderdelen van het sportpark, zoals de tribune, de kantine, het terras en is er een Pannaveldje aangelegd.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 2 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 7 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 8 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend 23 uur geleden
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00