Afbeelding
TC Merino's

Melvin van de Haar gaat ‘minuten maken’ bij De Merino’s

Voetbal

VEENENDAAL De Merino’s heeft opnieuw een speler aan zich weten te binden. Melvin van de Haar komt over van GVVV. De speler uit de jeugd van de Blauwen heeft onder andere bij de Graafschap en Vitesse gespeeld:,, Het is een jeugdig talent die het nog heel ver gaat schoppen’’ vertelt Richard van Den Bosch van de Technische Commissie. 

,,We hebben veel met hem gesproken over zijn ontwikkeling. Hij is een jonge-speler die nu toch wekelijks minuten zal moeten gaan maken bij de senioren. Een mooie aanwinst voor een mooie vereniging. Een goede gast om erbij te hebben’’ aldus van Den Bosch.

Van de Haar heeft leverde afgelopen maand zelf zijn contract in bij GVVV. Nadat hij geen verzekering kon krijgen op meer speeltijd. Hij had nog een contract lopen tot 2023. 

UITDAGING ,,Het voelde eigenlijk meteen al goed’’ vertelt van de Haar zelf. ,,Ik ken Richard al langer, ook buiten voetbal en hij heeft al vaker gevraagd of De Merino’s niet iets voor mij is. Ik heb hem toen gezegd dat als het bij GVVV niet werkt ik er wel serieus over na ging denken.’’

,,Er ligt een grote kans op veel speeltijd en er is veel ruimte om mezelf verder te kunnen ontwikkelingen, dus dat is erg positief. Bij GVVV was de kans op speeltijd heel klein, het is een grote groep en het gaat niet zo heel goed. Het gaat nu om presteren en daarom koos trainer Gery Vink ervoor om meer met de oudere ervaren spelers te voetballen. Ik heb hem daarom ook heel direct gevraagd ‘hoe groot mijn kansen waren’. Hij is daar heel eerlijk in geweest en daarom heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging.’’

Elke wedstrijd goed, aanvallend voetbal spelen

,,Als ik mijn ding blijf doen, zoals ik die moet doen, dan is de kans groot dat ik een basispositie inneem. En als ik dat niet doe, dan ligt dat meer aan mezelf dan aan De Merino’s. Ik verwacht dat ik samen met Roy Terschegget het team op kan pakken, om elke wedstrijd goed aanvallend voetbal te spelen. Niet meer het verdedigende voetbal van dit seizoen om zo de wedstrijden te gaan winnen’’ aldus de voetballer. 


Melvin van de Haar in de bekerwedstrijd tegen Sparta - Theo Beumer

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 21 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 23 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45