Afbeelding
GVVV

Jonge middenvelder levert contract in bij GVVV

Voetbal

VEENENDAAL Middenvelder Melvin van de Haar heeft zijn doorlopende contract bij GVVV ingeleverd. De jonge Veenendaler had nog een verbintenis tot de zomer van 2023, maar vertrekt nu aan het eind van het seizoen meldt GVVV.

Van de Haar heeft afgelopen tijd in gesprekken met de technische commissie en hoofdtrainer Gery Vink aangegeven meer te willen spelen. Toen de club hem die garantie niet kon geven, besloot de 20-jarige middenvelder zijn doorlopende contract in te leveren en aan het einde van dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  

Melvin van de Haar begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van GVVV en werd in 2012 gescout door Vitesse. Bij de Arnhemmers bleef hij tot 2018 actief, om daarna een seizoen uit te komen voor De Graafschap. In 2019 keerde Van de Haar terug op het blauwe nest. Hij trainde als speler van de O19 vrijwel direct mee met de hoofdmacht en kreeg begin 2020 een contract aangeboden.

In twee seizoenen kwam Van de Haar tot elf officiële wedstrijden. Daarin moest hij het voornamelijk doen met invalbeurten. In de bekerwedstrijd tegen VVOG overtuigde Van de Haar door vlak na zijn invalbeurt met een assist en doelpunt zijn ploeg naar de volgende ronde te helpen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 4 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51