Bertho van Neerbos langs de lijn bij SV Panter.
Bertho van Neerbos langs de lijn bij SV Panter. BDUmedia

Bertho van Neerbos verlengt contract bij SV Panter

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging SV Panter en coach Bertho van Neerbos gaan ook na dit seizoen met elkaar door. ,,We hebben besloten zelfs twee jaar door te gaan met Bertho”, vertelt Gerard van de Pavert namens Panter.

,,Dit is natuurlijk de tijd waarin je met elkaar in gesprek gaat over de toekomst, dus wij hebben ook met Bertho gesproken. Wij zijn heel tevreden over hem en hij ook met ons dus we hebben besloten het contract te verlengen tot de zomer van 2024”, licht Van de Pavert de beslissing toe.

,,We hebben natuurlijk al drie jaar ervaring met elkaar”, gaat Van de Pavert verder. ,,Maar in die tijd hebben we Bertho leren kennen als een man die niet alleen ons elftal beter kan maken, maar ook speler individueel beter maakt. Er is dus alle vertrouwen om met elkaar verder te gaan.”

Dat beaamt ook trainer Van Neerbos zelf. ,,Vertrouwen is de basis. SV Panter heeft gekozen voor een bepaald traject”, legt hij uit. ,,Daarin moeten meer jonge spelers worden ingepast. De club heeft me laten weten er vertrouwen in te hebben dat ik dat goed kan. En ik heb hier ontzettend naar mijn zin. Panter is een fantastische club.”

,,Helaas liep dat elke keer anders af dan we hadden verwacht door alle coronamaatregelen”, gaat Van de Paver verder. ,,Klopt”, weet ook Van Neerbos die het leuk zou vinden om een seizoen zonder beperkingen door te maken bij de club. Hij heeft niet gedacht aan een langer contract zodat de kans op een coronavrij seizoen groter is. ,,Nee, wie dan leeft,wie dan zorgt. Bovendien zit ik in 2025 vijf jaar bij deze club. Ik vindt eigenlijk dat een trainer niet veel langer dan dat bij een club moet blijven. Maar zeg nooit nooit.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 25 minuten geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 2 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 4 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 6 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 7 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 21 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00