Afbeelding
VRC

Niels ten Have nieuwe trainer van VRC

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging VRC heeft een nieuwe trainer gevonden. Niels ten Have wordt volgend seizoen de opvolger van trainer Jan Gaasbeek, die de Veenendalers van de derde naar de tweede klasse bracht. VRC en Ten Have (31) zijn een contract voor één seizoen overeen gekomen.

Momenteel is Niels ten Have actief bij Roda’46 JO19-1 uit Leusden, dat actief is op het één na hoogste amateurniveau: tweede divisie A. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als docent lichamelijke opvoeding op het Christelijk Lyceum in Veenendaal. Ten Have is oud-speler van VRC 1 en is als trainer/technisch coördinator onderbouw jeugd, zijn trainersloopbaan begonnen bij VRC.

Ten Have stapte in 2015 over naar Roda’46. De eerste jaren was hij, onder Jeroen de Zwaan (nu hoofdtrainer Merino’s), assistent trainer bij Roda’46 JO17-1 (tweede divisie). In augustus 2017 nam hij het stokje over van De Zwaan en werd hoofdtrainer van de JO17-1. Sinds het seizoen 2020-2021 is hij hoofdtrainer van de JO19-1.

VRC is trots om Ten Have aan zich te kunnen binden. ,,Wij zien in Niels een zeer ambitieuze coach die volledig past in het toekomstplaatje van VRC. Niels is een trainer die door middel van zijn kwaliteiten een groep naar het volgende niveau kan brengen. Hij heeft bij Roda’46 bewezen dat hij met gedegen vakkennis in staat is spelers gericht op te leiden en beter te maken. Dit doet hij onder meer door gebruik te maken van beeldmateriaal van de trainingen en wedstrijden.”

Ook Niels ten Have zelf heeft zin in zijn nieuwe avontuur: ,,Ik zie er naar uit om het nieuwe seizoen bij VRC te kunnen beginnen, de club is volop in ontwikkeling en wil op een zo hoog mogelijk niveau acteren. Vanuit mijn eigen ambitie en ontwikkeling wil ik daarin graag een rol spelen.”


Foto: VRC

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 1 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17