Afbeelding
Ted Walker

DOVO legt opnieuw twee spelers vast voor volgend seizoen

Voetbal

VEENENDAAL DOVO heeft opnieuw twee spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Daarmee staat de teller inmiddels op tien. Lars Rebergen en Timo Pluk hebben aangegeven in het seizoen 2022-2023 het shirt van DOVO te willen dragen. Beide spelers hebben dit seizoen de kans gekregen en hebben hem met beide handen aangegrepen.

Lars Rebergen maakte de overstap naar DOVO toen de ploeg van Florian Wolf al bezig was met de voorbereiding. De 20-jarige centrumverdediger trok de deur bij NEC achter zich dicht en koos voor DOVO, de club die hij in de jeugd voor de Nijmeegse eredivisionist verliet. Een keuze die hem uitstekend bevallen is. ,,Ik ben blij dat ik nog langer kan spelen bij deze mooie en warme club. We hebben een team waar veel potentie in zit. Hopelijk kunnen we de groep bij elkaar houden en verder te bouwen aan iets moois met DOVO.”

Timo Pluk kwam afgelopen seizoen over van De Treffers. De 21-jarige rechtsback heeft zijn plek bij DOVO helemaal gevonden en is onder Florian Wolf niet meer weg te denken uit de basis elf. Hij tekent dan ook graag een seizoen bij. ,,Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen voor DOVO ga spelen. We gaan hopelijk met deze groep een mooi jaar tegemoet.”

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 1 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 7 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 11 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 13 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 15 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 gisteren