Bij VRC kon men juichen.
Bij VRC kon men juichen. @tedxmedia

VRC wint ‘terecht’ van Valeivogels

Voetbal

VEENENDAAL Ondanks het feit dat trainer Jan Gaasbeek niet kon beschikken over Ruben Rentenaar en Erik van de Putte (zij waren geblesseerd), speelde VRC zaterdag een uitstekende wedstrijd tegen Valleivogels.

,,Een dik verdiende overwinning”, vond Jan Gaasbeek, ,,Dat mag ook gezegd worden. Al na tien minuten kwamen we op voorsprong dankzij een treffer van Daan Olde. Dat was een prettig begin.”

Na een half uur spelen stond de onlangs van een blessure teruggekeerde Koen Nijhuis aan de basis van de 2-0. Zijn assist bereikte Robin Segers die wist te scoren.

,,Na rust kregen we al snel een grote kans”, gaat Gaasbeek verder. ,,Een schitterende aanval, maar Daan Olde wist niet te scoren. Daarna ging onze laatste man in de fout. Hij ging dribbelen met de bal en verloor die: 2-1. Dan ga je je toch even zorgen maken, maar gelukkig was het een minuut later raak voor ons. Robin Segers schoot ons met een schitterend schot op 3-1 en dat was ook de eindstand.”

Net als andere trainers in het amateurvoetbal gaat Jan Gaasbeek er van uit dat dit voorlopig de laatste wedstrijd is geweest. ,,Tenzij de KNVB er met de overheid uit kan komen komende week. Maar zonder trainen wedstrijden is geen optie. Ik denk overigens dat de jeugd gewoon door zou kunnen gaan. Maar voor ons is dat niet mogelijk. We zullen zien wat er uit gaat komen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 3 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 6 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 8 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 9 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend gisteren
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00