Afbeelding
Archief BDUmedia

DOVO pakt door: opnieuw contractverlenging voor vier spelers

Voetbal

VEENENDAAL DOVO heeft opnieuw vier spelers vast weten te leggen voor het volgende seizoen. Oktay Öztürk, Guido van Dijk, Colin van Gelderen en Félino Helderton hebben aangegeven ook volgend seizoen het shirt van DOVO te willen dragen. Met deze verlengingen staat de teller inmiddels op acht spelers.

Oktay Öztürk is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in Veenendaal en plakt er nog een seizoen aan vast. De ervaren middenvelder die zijn sporen verdiend heeft in het amateurvoetbal kwam in het verleden onder meer uit voor DVS’33 Ermelo, IJsselmeervogels en FC Lienden. Bij DOVO heeft de 31-jarige Öztürk het naar zijn zin en ziet dan ook geen reden om te vertrekken. ,,De waardering van beide kanten was groot. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De keuze om te blijven was dan ook zo gemaakt.”

De talentvolle spits Guido van Dijk kiest ook voor een langer verblijf bij de Veenendaalse derdedivisionist. Hij tekent voor een extra seizoen. Van Dijk kwam afgelopen zomer over van DOVO O23 en laat op dit moment een prima indruk achter. Twee jaar geleden was de spits nog actief voor vijfdeklasser MEC’07. Bij DOVO hoopt Van Dijk zich nog verder te ontwikkelen. ,,Ten eerste ben ik ontzettend blij met het verlengen van mijn contract. Van beide kanten werd er veel vertrouwen en tevredenheid uitgesproken. Ik weet dat ik me bij deze prachtige club nog verder kan ontwikkelen.”

Linksback Colin van Gelderen heeft eveneens aangegeven met een seizoen te verlengen en volgend seizoen bij DOVO te willen spelen. De 21-jarige Van Gelderen kwam afgelopen seizoen over van FC Den Bosch. Daarvoor doorliep hij de jeugdopleiding van Willem II. Bij DOVO zit hij momenteel prima op zijn plek. ,,We hebben een leuke groep waarin ik plezier heb in het spelletje en ik ben blij dat ik vertrouwen krijg met deze contractverlening. Ik heb het hier prima naar mijn zin.”

Félino Helderton heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. De talentvolle doelman is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig. Hij kwam in 2020 over van FC Den Bosch. De 21-jarige heeft het momenteel ontzettend naar zijn zin bij DOVO en hoefde dan ook niet lang over een langer verblijf na te denken. ,,Ik waardeer het vertrouwen vanuit de club erg en ik kijk er dan ook naar uit om de aankomende jaren voor deze mooie club te mogen spelen. Ik ben hier nog lang niet klaar.”

Gisteren al kwam DOVO met het nieuws van de eerste contractverlengingen. Toen werd bekend dat Max den Boer, Daan Disveld, Jeroen Vrolijk en Nick Hak ook volgend seizoen bij DOVO spelen. Namens de FSD is William Honders tevreden met het vastleggen van de eerste acht spelers. ,,Aankomende weken gaan we verder met spelers binnen onze eigen vereniging en bouwen we verder aan het team voor volgend seizoen.”

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 7 minuten geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 14 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 20 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 22 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30