Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. @tedxmedia

DOVO mag weer puntje bijschrijven na remise bij Ter Leede

VEENENDAAL DOVO heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld bij Ter Leede. De Veenendalers kwamen vroeg op 0-1 maar konden die voorsprong niet lang vasthouden. Omdat de 1-1 met succes verdedigd werd kan DOVO er weer een puntje bij schrijven in de derde divisie:,,Het was geen grandioze wedstrijd, een gelijkspel is een terechte uitslag’’ vertelt trainer Florian Wolf.

DOVO schoot uit de startblokken in Sassenheim, al na drie minuten lag de 0-1 in het mandje. Lulinho Martins stuurde Nick Hak weg en die gaf de bal op zijn beurt mee aan Timo Pluk. De vleugelverdediger kwam naar binnen en schoof de bal hard tegen de touwen:,,Een goede aanval, daarna weten we door te komen en hebben we een aantal mooie momenten. Alleen kregen we een fase waarin we slordig zijn, niet genoeg druk zetten op de bal en zij de 1-1 uit een corner weten binnen te koppen.’’

Heel lang konden de Veenendalers dus niet genieten van de voorsprong. Ter Leede stond acht minuten later alweer op gelijke hoogte doordat Noah Mart een corner achter DOVO-doelman Jeroen Vrolijk kopte.

FANTASTISCH In de rest van de eerste helft waren er kansjes over en weer, maar gescoord werd er niet meer en ook in de tweede helft was datzelfde beeld te zien.Wel werd er tweemaal gewisseld, Oktay Öztürk en Lars Rebergen gingen er beide in de rust geblesseerd uit. Hun twee vervangers waren Anil Mercan en Nick de Bondt:,,Zij hebben het fantastisch gedaan, zij hebben beide op vreemde posities gespeeld. Onze selectie is niet zo breed, dus beide hebben ze deze posities knap ingevuld.’’

,,We krijgen nog een mooie kop kans in de 75eminuut van Daan Disveld, op vijf meter van het doel. Dat was het moment, maar het is en blijft een gelijkspel. Zij kunnen er mee leven al had ik iets meer gehoopt. Het veld hielp vandaag ook niet helemaal mee, dat is een excuus, al is deze is wel toe aan vervanging’’ aldus Wolf

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 1 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 21 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02