Afbeelding
GVVV

Opnieuw rouw bij GVVV: Arend Buitenhuis overleden

Voetbal

VEENENDAAL Bij GVVV is opnieuw rouw vanwege het overlijden van een trouw vrijwilliger. De Veenendaalse club meldt dat Arend Buitenhuis is overleden, hij is 79 jaar oud geworden.

Buitenhuis was 57 jaar lid van GVVV. Als voetballer haalde hij de A-selectie al speelde hij daarin niet veel. Na zijn actieve carrière was hij zo’n 35 jaar lang verzorger, eerst 20 jaar bij het eerste en vervolgens bij het tweede.

Vanwege de ziekte van Alzheimer moest hij in 2019 zijn functie van verzorger neerleggen. ,,Medio 2019 werd op waardige wijze afscheid genomen van Buitenhuis’ actieve periode bij de club met een toespraak, bloemen en nog belangrijker de onthulling van zijn portret op de Blauwe Iconen wand, een plaats die hem meer dan terecht toekwam en die niet voor iedereen is weggelegd”, schrijft GVVV op haar website.

,,Met het overlijden van Arend Buitenhuis verliest GVVV in een korte tijdspanne dus opnieuw een uitermate betrokken en dienstbaar lid die zichzelf altijd wegcijferde ten gunste van onze vereniging”, vervolgt de vereniging. Vorige week nog kwam het bericht van het overlijden van Mien Willemse, haar echtgenoot Co Willemse was in juni ook al overleden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 3 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 6 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 8 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 9 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend gisteren
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00