VRC (hier op archiefbeeld) speelde gelijk tegen OWIOS.
VRC (hier op archiefbeeld) speelde gelijk tegen OWIOS. Ted Walker

Puntje voor VRC na slechte start in Oldebroek

VEENENDAAL VRC heeft met gelijk gespeeld tegen OWIOS. In Oldebroek werd het 1-1 na een zwakke start van het elftal van trainer Jan Gaasbeek.

,,We begonnen heel zwak aan de wedstrijd”, vertelt hij. ,,Daardoor kwamen we ook achter na twintig minuten voetballen.” Vervolgens kreeg VRC de kans op de gelijkmaker vanaf de penaltystip. Jurrien van de Horst wist echter niet tot scoren te komen.

,,In de tweede helft speelden we beter en hadden we ook het betere van het spel”, vond Gaasbeek. ,,Maar echte kansen wisten we niet te creëren, tot drie minuten voor tijd.” Toen was het aanvoerder Robin Segers die de gelijkmaker maakte. In de blessuretijd trok de scheidsrechter nog twee rode kaarten voor spelers van OWIOS, wegens praten. ,,Maar daar konden wij niet van profiteren”, aldus Gaasbeek. ,,Ik ben wel blij met de gelijkmaker vlak voor tijd. Dat maakt die rit van een uur en een kwartier terug naar Veenendaal iets prettiger.”

Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 49 minuten geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 2 uur geleden