Gery Vink, de nieuwe hoofdtrainer van GVVV.
Gery Vink, de nieuwe hoofdtrainer van GVVV. Stefan Koops

GVVV stelt Gery Vink aan als nieuwe hoofdtrainer

Voetbal

VEENENDAAL Gery Vink is de nieuwe hoofdtrainer van GVVV, dat meldt de Veenendaalse tweededivisionist. De Betuwse oefenmeester start per direct in zijn nieuwe functie.

De aanstelling van Gery Vink (Opheusden, 30 augustus 1965) volgt een week na het opstappen van Jochem Twisker. Vink was lange tijd actief bij het Tielse TEC en behaalde als hoofdtrainer goede resultaten in de jeugd van Ajax. De laatste drie seizoenen maakte de 56-jarige Vink deel uit van de technische staf van Willem II, waar hij ook één wedstrijd als interim-trainer langs de lijn stond.

De technische commissie is met Gery Vink een afspraak voor anderhalf seizoen overeengekomen. Maandagavond leidt de in Kesteren woonachtige oefenmeester zijn eerste training op sportpark Panhuis. Vink heeft de uitdaging om GVVV na een slechte seizoenstart aan resultaat te helpen. De blauwhemden staan na negen competitiewedstrijd met één punt onderaan in de Jack’s League.

Bestuurslid Loek Budding legt de keuze voor Gery Vink uit: ,,Hij is in onze ogen met zijn staat van dienst en aanpak de trainer die een ommekeer zou kunnen brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met het aantrekken van Gery degradatie voorkomen kan worden.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 4 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 11 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45