DOVO feliciteert buurman GVVV
DOVO feliciteert buurman GVVV Ted Walker

DOVO feliciteert buurman GVVV

Voetbal

VEENENDAAL DOVO feliciteert haar Blauwe buurman met het behalen van het certificaat regionale opleider van de KNVB. Dat het een eer is om dit certificaat te mogen voeren weet de Rode buurman al zo’n vijf jaar. ,,Natuurlijk hebben we op het punt gestaan om met een bos rode rozen de buren te feliciteren”, grapt bestuurslid Johan Blad. 

,,Nu GVVV hetzelfde heeft bereikt zijn we als DOVO, misschien iets minder onderscheidend in de regio, maar we zijn er trots op dat we de certificering Regionale jeugdopleiding al vijf jaar mogen voeren.” Het behalen van het certificaat komt mede door Michael Brussen, het hoofd jeugdopleiding van DOVO. Deze eigenaar van voetbalacademie PUUR Voetbal heeft een passie als opleider voor voetballend Veenendaal. ..Natuurlijk wil je met je teams zo hoog mogelijk voetballen, dat lukt bij DOVO. Daar hoort een bepaald certificeringsniveau van de trainers, maar zeker ook van DOVO bij. Een regionale erkenning van de KNVB jeugdopleiding helpt daarbij. Daarnaast bieden we ook de vrijwillige trainer de mogelijkheid om zich te laten scholen en geven we allerhande handreikingen om de trainingen leuk en aantrekkelijk te maken”, geeft Michael Brussen aan.

Het hoofd jeugdopleiding probeert er veel aan te doen om de jeugd gemotiveerd te krijgen en houden. Zo biedt hij met zijn voetbalacademie de mogelijkheid voor alle voetballers, niet alleen van DOVO, om hun voetbalprestaties te verbeteren. “,,Dat proberen we met een lach op het gezicht. We krijgen daarbij hulp van de trainers van DOVO, waaronder de trainer van het eerste elftal Florian Wolf, spelers, maar ook jeugdspelers uit de selectie van Ajax (Mark Verkuijl) en NEC (Paul Oostermeijer) en natuurlijk Vito Wormgoor (nu spelend voor Columbus Crew). We starten hier 4 november mee en hopen dat veel voetballers de weg naar het Panhuis weten te vinden.”

DOVO hoopt ook naar de toekomst toe de jeugd op het voor iedere voetballer hoogst haalbare niveau op te kunnen leiden. Daar is de hulp van ouders, als vrijwilliger, hard bij nodig. We zijn tenslotte een grote club en hebben het beste met de Veense voetballende jeugd voor.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 2 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door gisteren
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02