Het zat SV Panter niet mee tegen DEV. (archiefbeeld)
Het zat SV Panter niet mee tegen DEV. (archiefbeeld) Ted Walker

Gifbeker moet leeg voor Panter bij DEV

Voetbal

VEENENDAAL SV Panter is er niet in geslaagd te winnen van DEV. In Doorn werd het 2-1 voor de thuisploeg. Toch is coach Bertho van Neerbos complimenteus over zijn elftal.

door Danny van der Linden

,,In de 46e minuut kwamen we op voorsprong. Aron de Kaste schoot een vrije trap die via een verdediger van DEV in het doel verdween”, begint Van Neerbos zijn verhaal. ,,Maar in de 70e minuut kregen we een penalty tegen. In mijn ogen was dat niet terecht.” DEV maakt vanuit de strafschop de 1-1. Maar het wordt nog erger voor Panter. ,,Dan zie ik vervolgens drie spelers in korte tijd uitvallen met blessures. Het ging om De Kaste, Quint en Van der Haar. Dan voelt het echt alsof de gifbeker leeg moet.”

BUITENSPEL Maar het wordt nog erger. ,,In de 89e minuut maken wij 2-1. De scheidsrechter keurt het doelpunt in eerste instantie goed, maar de grensrechter steekt zijn vlag omhoog voor buitenspel. Onbegrijpelijk.” In de blessuretijd gaat DEV ook nog eens met de winst aan de haal. ,,Dat was in de 94e minuut”, weet Van Neerbos. ,,Maar ik moet mijn ploeg ook een compliment geven. Voetballend was het misschien niet heel goed, maar de jongens hebben gevochten als leeuwen. Dat hadden we ook zo afgesproken; we zouden ons het kaas niet van het brood laten eten. Ik moet mijn ploeg echt nageven dat ze dat keurig hebben gedaan.”

Volgende week speelt SV Panter tegen Musketiers. Van Neerbos:,,Dan wordt uitgemaakt wie als nummer laatst verder gaat in de competitie.”

Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 6 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02