Florian Wolf zag zijn ploeg zakken naar de voorlaatste plek in de derde divisie. Ted Walker

Teleurstellende nederlaag voor DOVO bij Odin ‘59

VEENENDAAL DOVO kende een uiterst teleurstellende middag in Heemskerk. Tegen Odin ‘59 verloren de Veenendalers teleurstellend met 4-1.

Voorafgaand aan het duel was het vertrouwen groot bij DOVO dat eerder deze week ten koste van VV Goes het hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikte. Het elftal van Florian Wolf begon ook sterk aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten mochten de Veenendalers drie hoekschoppen nemen. DOVO wist echter niet te profiteren van deze kansen. Het tegendeel was waar toen Ahmed al Mahdi de thuisloeg op voorsprong zette. Die achterstand werd echter nog voor rust weggepoetst door DOVO toen Lulinho Martins de 1-1 maakte.

OPEN HUIS Wat DOVO-trainer Wolf na rust zag moet hem goed hebben gedaan. De ploeg uit Veenendaal kreeg legio kansen op doelpunten. ,,Open huis”, oordeelde hij zelf. En hij had gelijk. Waar DOVO de kansen niet afmaakte, deed de tegenstander dit wel. Na een snelle 2-1 speelde Odin in de laatste fase van de wedstrijde  gemakkelijk naar de 4-1 overwinning.

Op de ranglijst zakte DOVO naar de voorlaatste plaats. Zaterdag komt HSV Hoek naar Sportpark Panhuis.

ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 4 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 18 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 20 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves gisteren
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 19 apr, 12:45
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32