Ted Walker

DOVO delft onderspit bij FC Lisse

VEENENDAAL DOVO heeft het derde competitie duel in de derde divisie bij FC Lisse met 0-3 verloren. ,,De laatste twee doelpunten vielen in de slotminuten. Het was niet best van onze kant”, oordeelde trainer Florian Wolf.

door Eip Janssen

In de eerste helft was het van beide zijden een matige wedstrijd. ,,Er gebeurde niet zoveel. Ik denk dat beide ploegen een kans hebben gehad. Bij de kans van FC Lisse stond onze doelman Jeroen Vrolijk op zijn post. De 0-0 was eigenlijk niet verwonderlijk”, oordeelde de DOVO-trainer.

Twee minuten na de hervatting stond DOVO met 0-1 achter. ,,We werden verrast door de counter en dat nadat DOVO zelf in de aanval was. De 1-0 (Toon Zwetsloot, red.) voor FC LIsse was een domper. Net als de rode kaart (twee keer geel) voor Colin van Genderen”, sipte Wolf.

Hij zag zijn ploeg met een man minder aanzetten. ,,De werklust was goed. Je moet ook een beetje geluk hebben. De deze week aangetrokken Sabir Achefay viel goed in en had twee kansen. Maar het vizier stond niet op scherp. In de laatste minuten, waarin DOVO veel risico nam scoorde FC Lisse via Jeffrey Kleijbroek en Enzo Stroo de 3-0”, sluit Florian Wolf af.

NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 7 seconden geleden