Matthijs van Nispen maakte de 0-3 voor DOVO met een prachtig schot in de rechterbovenhoek. Jeroen van den Berg

DOVO wint laatste oefenduel

VEENENDAAL DOVO heeft zaterdagmiddag de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. De Veenendalers wonnen met 0-3 van Hoogland.

Nick Hak opende de score in de 30e minuut. De spits werd diep gestuurd en lobte de bal over de doelman van Hoogland heen. Na rust was het Guido van Dijk die opdook bij de eerste paal en tot scoren kwam. Enkele minuten later volgde nog een doelpunt van Matthijs van Nispen in de rechterbovenhoek.

DOVO start aankomende zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen VVOG. De aftrap is om 14.30 uur.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 31 minuten geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 5 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28