Afbeelding
GVVV

GVVV wacht nog op eerste zege in oefenwedstrijd

Voetbal

VEENENDAAL GVVV is er ook in de vierde oefenwedstrijd van deze voorbereiding niet in geslaagd een overwinning te pakken. De Veenendalers gingen uit bij TEC in Tiel met 2-1 onderuit.

In de beginfase zochten beide ploegen de aanval en het was de thuisclub die het eerste het net vond. Tom Oostinjen zat mis bij een voorzet waardoor TEC’er Fabian Kizito in de korte hoek kon binnenkoppen: 1-0. Niet veel later deelde TEC de tweede tik uit. Een fantastisch schot van Kizito betekende de 2-0 voor TEC. De thuisploeg had vervolgens de score nog kunnen opvoeren, maar een redding van doelman Johan Janssen en een kopbal over betekenden dat GVVV met een 2-0 achterstand de kleedkamers moest opzoeken.

Na de pauze had GVVV zich herpakt en gingen de Veenendalers op zoek naar de aansluitingstreffer. Joshua Patrick, Jordi Bitter en Achraf Nejmi kregen ook kansen, maar de bal ging er nog niet in. Ook pogingen van Justin Spies en Bilal Tmim bleven zonder resultaat. Pas vijf minuten voor tijd was het via Hicham Haouat wel raak. Hij schoot een strakke voorzet van Taoufik Adnane onhoudbaar binnen: 2-1. Voor een echt slotoffensief was het echter al te laat en dus wist GVVV opnieuw niet te winnen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45