Matthijs van Nispen scoorde twee keer voor DOVO, waaronder een wonderschone treffer van zo'n dertig meter. Jeroen van den Berg

Wonderschone goals kunnen DOVO niet aan winst helpen

VEENENDAAL Het is DOVO zaterdagmiddag niet gelukt te winnen van Kozakken Boys. De Veenendalers gaven een 3-1 voorsprong uit handen en speelden daardoor gelijk.

De Veenendalers namen na een half uur spelen een voorsprong. Max den Boer ontving de bal aan de linkerkant en schoot vervolgens heerlijk binnen: 1-0. Dat was ook de ruststand, maar in de tweede helft was het al snel gelijk. In de eerste minuut van de tweede helft zette Kozakken Boys de stand op 1-1.

Vervolgens was het de thuisclub die de wedstrijd naar zich toe leek te trekken. Een van richting veranderde vrije trap van Matthijs van Nispen betekende de 2-1 en een kwartier voor tijd schoot Van Nispen met een geweldige uithaal van zo’n dertig meter ook de 3-1 tegen de touwen.

Waar het leek dat DOVO het duel beslist had, dachten de bezoekers daar heel anders over. In drie minuten tijd lagen de 3-2 en de 3-3 in het mandje en stond Kozakken Boys weer naast DOVO. In de laatste tien minuten werd niet meer gescoord waardoor 3-3 ook de eindstand was.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 4 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 9 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28