Jordi Bitter scoorde twee keer voor GVVV maar het was niet genoeg voor de overwinning. GVVV

GVVV speelt gelijk in derde oefenduel

VEENENDAAL De voetballers van GVVV hebben ook hun derde oefenduel van deze voorbereiding niet weten te winnen. Na twee nederlagen in de afgelopen week speelde de ploeg van Jochem Twisker nu gelijk. Thuis tegen Gemert werd het 3-3.

GVVV ging flitsend van start. Al na twee minuten stond het 1-0 voor doordat Hicham Haouat een voorzet van Jordi Bitter doeltreffend afrondde. Net als in de vorige oefenduels gaven de Veenendalers ook nu een voorsprong uit handen. Na een kwartier had Gemert de 1-1 er al in liggen.

Via Jordi Bitter kwam GVVV niet veel later toch weer op voorsprong. Na een mooie actie van Achraf Nejmi kon Bitter zijn tweede goal van deze voorbereiding binnen schieten. Ook deze voorsprong werd niet lang vast gehouden. Een verkeerde terugspeelbal van Nejmi leidde de 2-2 van Gemert in, wat ook de ruststand was.

Na de pauze nam de Veenendaalse tweededivisionist voor de derde keer een voorsprong en opnieuw was het Bitter die het net vond. Hij speelde zijn tegenstander goed uit en bleef oog in oog met de doelman koelbloedig: 3-2. Maar, het wordt eentonig, ook nu kon GVVV niet lang genieten van de voorsprong. In de 52e minuut stond het weer gelijk: 3-3. Beide ploegen zochten nog wel veelvuldig de aanval, maar gescoord werd er niet meer.