GVVV

GVVV ook in tweede oefenduel onderuit

VEENENDAAL GVVV heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd niet gewonnen. De Veenendalers gingen dinsdagavond op eigen veld met 1-3 onderuit tegen USV Hercules.

Net als zaterdag tegen Sportlust’46 was het GVVV dat op voorsprong kwam. Joshua Patrick kopte na tien minuten de 1-0 binnen. In het vervolg waren er kansen te zien aan beide kanten en bij GVVV was de grootste voor Jordi Bitter. Zijn strafschop werd echter gekeerd door de Hercules-doelman. Tien minuten voor rust was het toch Hercules dat op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft was een sterk gewijzigd GVVV heel wat minder gevaarlijk. Hercules kwam op 1-2 en GVVV kon er maar weinig tegenover stellen. Ook de bezoekers kregen geen grote kansen meer totdat in blessuretijd de 1-3 viel.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 16 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 22 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28