Afbeelding
VRC VR1

Zeven nieuwe speelsters voor VRC-vrouwen

Voetbal

VEENENDAAL Het eerste vrouwenteam van VRC gaat het nieuwe seizoen in met een selectie van achttien speelsters. Als het aan de trainers ligt wordt dat zelfs uitgebreid naar negentien, want ze zijn nog op zoek naar een tweede keeper.

Trainers Jim Kruidbos en Martijn Phielix gaan bij de VRC-vrouwen hun tweede seizoen in. Afgelopen seizoen kwam er van voetballen niet zo veel, maar de hoop is dat dit komend seizoen anders zal zijn. ,,We zijn dan ook druk bezig geweest om het team te versterken de afgelopen periode”, aldus Kruidbos. ,,VRC heeft de grootste vrouwenafdeling van Veenendaal en we zijn daar heel serieus mee bezig.”

Ten opzichte van vorige voetbaljaargang vertrekken er zeven speelsters uit het eerste vrouwenelftal. Mara Helder (Odysseus’91), Ilse Hutten en Gerline Noorman (zij stoppen en gaan wielrennen), Anne-Marit Giel (stopt vanwege studie), Williane van de Scheur (stopt), Marieke Boers (stopt) en Caroline Boers (gaat naar VRC MO19-1) verlaten het team van Kruidbos en Phielix.

Daar staat de komst van zeven nieuwe speelsters tegenover. Aniek Rijnsburger (GVVV), Michele Hazeleger (was een jaar gestopt), Mariska Tijdeman (Candia’66), Anne van Bellen (DOVO/was gestopt), Femke Dijkhuizen (DOVO/was gestopt), Madelon van Engelenburg (VRC MO19-1) en Savannah Kruidbos (Blauw Geel’55) zorgen ervoor dat VRC VR1 de selectie weer op peil heeft voor komend seizoen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 2 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 7 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 7 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend 23 uur geleden
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00