Afbeelding
Jeroen van den Berg

DOVO speelt oefenwedstrijd gelijk tegen TEC Tiel

Voetbal

VEENENDAAL Na bijna acht maanden zonder wedstrijd, heeft het eerste elftal van DOVO weer een duel gespeeld. Op het eigen sportpark Panhuis was zaterdag TEC uit Tiel de tegenstander. Na afloop stond er een 3-3 gelijkspel op het scorebord. ,,Heerlijk om weer de beleving rondom de velden te mogen meemaken na zo’n lange coronastop”, reageert trainer Florian Wolf.

Er waren ook weer toeschouwers welkom bij de wedstrijd en daar maakten zo’n driehonderd belangstellenden gebruik van. Ze moesten er wel vroeg voor op pad, want er werd al om 10.30 uur afgetrapt. Voor trainer Florian Wolf was het de eerste wedstrijd als oefenmeester op de bank van DOVO en ook veel nieuwe spelers maakten hun eerste minuten in het rode shirt.

De Veenendalers namen halverwege de eerste helft een voorsprong via Nick Hak, de speler die overkwam van Hercules. Bij rust stond het weer gelijk door een rake vrije trap van Gino Bosz. In de tweede helft verscheen DOVO met tien nieuwe namen aan de aftrap, maar het kwam opnieuw op voorsprong. Deze keer was het Guido van Dijk (gekomen vanuit de jeugd) die scoorde. DOVO nam nog een derde keer een voorsprong, Jairo Schet tekende voor de 3-2. Voor die tijd (Dilivio Hoffman) en na die tijd (Bashir Donk) maakte de Tielse tweededivisionist voor de tweede en derde keer gelijk.

Voor DOVO breekt nu een korte vakantie aan, waarna op 19 juli de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgewerkt gaat worden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 22 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45