Afbeelding
Stefan Koops Photography

GVVV haalt talent Epskamp terug naar Panhuis

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft Maikel Epskamp vastgelegd voor volgend seizoen. De 19-jarige centrale verdediger komt over uit de jeugdopleiding van NEC.

Epskamp komt daarmee terug bij de club waar hij al eerder speelde. De 19-jarige Veenendaler begon met voetballen in de jeugdopleiding van GVVV, maakte in 2013 de overstap naar de opleiding van Vitesse en speelde afgelopen jaar in de O18 van het Nijmeegse NEC. Bij GVVV tekent Epskamp een contract voor een seizoen, tot medio 2022.

NIET LATEN LOPEN De technische leiding van GVVV greep de mogelijkheid om Maikel Epskamp te contracteren met beide handen aan. ,,Wij hebben eerder aangegeven dat de selectie compleet was, maar een dergelijk talent, die ook nog eens een oud-jeugdspeler is, laten wij niet lopen”, aldus technisch manager Rob de Boer op de site van GVVV. ,,Maikel heeft overtuigd tijdens zijn avontuur bij Vitesse en NEC en heeft ook nog regelmatig wedstrijden voor Nederlandse jeugdelftallen gespeeld. Alles bij elkaar maakt dat wij blij zijn om hem toe te kunnen voegen aan de A-selectie.”

22 SPELERS Maikel Epskamp is de 22e speler die GVVV voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Dion van Toorn, Jonathan Richard, Kai Huisman, Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdtalenten Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 4 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 12 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 19 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50