Afbeelding
GVVV

GVVV treurt om overlijden Co Willemse

Voetbal

VEENENDAAL Verdriet en rouw bij GVVV. De Veenendaalse voetbalclub maakt het overlijden van Co Willemse bekend. Hij overleed maandag op 83-jarige leeftijd vanwege problemen aan zijn maag met bijkomende complicaties. ,,Met het overlijden van Co Willemse verliest GVVV een uitermate betrokken en dienstbaar lid die altijd in onze gedachten zal blijven bestaan.”

,,Co Willemse is sinds jaar en dag een hele echte blauwe vrijwilliger geweest die altijd klaar stond en het allerbeste met de club voorhad”, schrijft GVVV in een in memoriam op de clubsite. ,,Voetbaltalent had Co niet en daar waagde hij zich dan ook maar niet aan, maar zijn sociale gaven waren bovengemiddeld en die spreidde hij ook volledig ten toon ten dienste van GVVV.”

,,Begonnen als jeugdleider/trainer was hij een bindende factor binnen de verscheidene teams en diverse nu veertigers/vijftigers die toen in de jeugd bij onze club speelden zullen zijn bijdragen aan die teams vast herinneren. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen, dat zat absoluut niet in zijn karakter, was hij wel nadrukkelijk aanwezig.”

KANTINEBAAS ,,Veel leden, donateurs, sponsoren en sympathisanten zullen zich Co echter het beste herinneren uit een iets later leven toen hij de functie van kantinebaas vervulde. Een taak die hem op het lijf geschreven was als sociaal ‘dier’ en grote regulateur”, schrijft GVVV. ,,We kunnen ons geen dag herinneren dat Co, die toch behoorlijk verantwoordelijke betrekking, niet met een lach op zijn gezicht en/of het vertellen van een leuke anekdote, grap of grol vervulde. Chagrijn, boos, kwaad, nijdig of andere gemoedstoestanden die hier op duidt, kwam niet voor in het vocabulaire Co Willemse. Samen met zijn eega Mien, die mogen we zeker niet vergeten in dit verband, zorgde het echtpaar Willemse dat alle kantinezaken in hun tijd op rolletjes liepen.”

Klik hier om de rouwkaart te lezen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45