Afbeelding
Aangeleverde foto ZVC

Eddy Schoeman gaat in Veenendaal weer als teammanager aan de slag

Voetbal

VEENENDAAL Met ingang van volgend seizoen is Eddy Schoeman de teammanager van zaalvoetbalvereniging ZVC. De Veenendaalse selectie hoopt een stap hogerop te maken en wil hierbij niets aan het toeval overlaten. Mede daarom werd gezocht naar een helpende hand en die is bij de oud-GVVV-teammanager gevonden.

door Jeroen van der Veer

Coach Hicham Saidi had aangegeven zich op het coachen te willen focussen en daarom had de technische commissie toegezegd achter een teammanager aan te gaan. Technisch lid Mourad Marbouh daarover: ,,Eigenlijk was er maar een kandidaat voor mij: Eddy Schoeman. Ik had hier al vaker met Eddy over gesproken en ook binnen de club was men gelijk enthousiast toen ik zijn naam naar voren bracht. Hij wilde even tijd om alles op een rijtje te krijgen en die hebben we hem gegeven. Met resultaat dus.”

De inwoner van Veenendaal is geen onbekende in het zaalvoetbalwereldje. Zo was hij al keeper in de hoofdklasse en is hij ook als scheidsrechter actief geweest. Op het voetbalvelden kennen mensen hem vooral als teammanager van GVVV, iets wat hij ruim zes jaar was. Vervolgens ging hij naar DUNO, waar hij nu inmiddels vier jaar actief is.

Schoeman: ,,ZVC heeft ambitie en wil hogerop. Met mijn fanatisme en ervaring als teammanager wil ik daar graag een steentje aan bijdragen, naast de sterke organisatie die er al staat. Het zou fantastisch zijn wanneer er binnen afzienbare tijd divisie gespeeld gaat worden in Veenendaal.”

Aanstaande woensdag begint ZVC aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen met de eerste training, waar ook veel nieuwe gezichten te zien zullen zijn.

advertentie
advertentie
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 55 minuten geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 2 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 5 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30