Afbeelding
vv Veenendaal

Renovatie terras vv Veenendaal gestart

Voetbal

VEENENDAAL De aanloop heeft voetbalvereniging Veenendaal de nodige aandacht opgeleverd, maar nu is het daadwerkelijk begonnen: de renovatie van het terras.

De renovatie van het terras is nodig omdat de vereniging geteisterd werd door konijnen die gaten maakten onder het terras dat daardoor inzakte. ,,We hebben er alles aan gedaan om die konijnen te verjagen, maar niets werkt. Die beesten zijn niet te stoppen”, aldus de Veenendalers. Renovatie was de enige oplossing.

Voor de vernieuwing was echter wel geld nodig en dat kwam uit onverwachte hoek. Wilfred Genee, presentator van het televisieprogramma Voetbal Inside, speelde namelijk voor de Veenendalers. Wekelijks voorspelde hij, net als Johan Derksen en René van der Gijp, de uitslagen van voetbalwedstrijden en daarmee zamelde Genee geld in voor de terrasrenovatie van Veenendaal. 

Vorige maand kwam de presentator zelf de cheque van ruim vijfduizend euro overhandigen. ,,Dit leed gun je niemand”, vertelde Genee er toen bij.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45