Afbeelding
BDUmedia

Gemeente Veenendaal geeft groen licht: Veense Voetbalcup start aanstaande zaterdag

Voetbal

VEENENDAAL Na groen licht te hebben gekregen van de gemeente Veenendaal, kan de Veense Voetbalcup aanstaande zaterdag van start. Hierdoor mogen spelers tot en met twaalf jaar onderlinge partijen tegen elkaar spelen en gaat de bal in Veenendaal eindelijk weer tijdens een wedstrijd rollen.

door Jeroen van der Veer

Omdat de corona-maatregelen zeer belangrijk zijn, gaan de clubs besloten hier erg op te letten. Zo wordt gevraagd of iedereen op de fiets wil komen en mogen er per team slechts twee begeleiders aanwezig zijn. Daarnaast moet een wisselspeler fungeren als lijnrechter, dit om te voorkomen dat er te veel mensen langs de lijn staan. De thuisspelende teams regelen zelf een scheidsrechter. 

Omkleden moet ook thuis gebeuren; er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamer. Ook zijn ouders en/of andere toeschouwers helaas niet welkom en zijn kantines en terrassen gesloten. 

Zaterdagochtend, om 08.30 uur, verricht sportwethouder Martijn Beek de aftrap van de Veense Voetbalclup. Het wedstrijdschema is bij de deelnemende ploegen inmiddels bekend (en te zien als foto onderaan dit artikel). Houd de komende dagen www.deveensevoetbalcup.voetbalassist.nl en/of www.RegiosportVeenendaal.nl in de gaten voor foto’s/video’s Veense Voetbalcup en de laatste nieuwtjes.

Tijdens de Veense voetbalclub hebben de Veenendaalse clubs de samenwerking gezocht en diverse ‘competities’ gemaakt. Hierdoor blijft de reisafstand beperkt, spelen de voetballers tegen diverse verenigingen én laten GVVV, DOVO, De Merino’s, VRC, Veenendaal en Panter zien waar het allemaal om draait: plezier én veiligheid.

Wedstrijdschema van aanstaande zaterdag
advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55