Afbeelding
De Merino's

Paasactiviteiten voor jeugd De Merino’s

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalclub De Mernio’s werden afgelopen zaterdag diverse paasactiviteiten gehouden. Zowel de mini’s, JO8 en JO9 en de kinderen van Voetbal op Maat kwamen vol energie het terrein op rennen, want zij waren erg nieuwsgierig welke activiteiten er naast het wel bekende eieren zoeken, gedaan zou worden. Met de komst van een reuze paashaas was het feest compleet.

Er was een circuit uitgezet met diverse spellen, zoals voetbalpartijtje, spijkerpoepen, paasbowling, zaklopen, eierestafette en koekhappen. In kleine groepjes en met een begeleider deden de kids hun uiterste best bij de spellen. Tussendoor werden zij getrakteerd op een beker limonade en een stuk appel voor de liefhebbers. Na de tweede ronde was het tijd om een groepsfoto te maken met de paashaas.

GOUDEN EI En nog steeds was er energie genoeg en dat kwam mooi uit, want er was één gouden ei verstopt bij het complex en wie hem vond kreeg het gouden chocolade paashaas. Na het startsein vlogen de kinderen alle kanten van het veld op en werd er naarstig gezocht.

,,Mede dankzij het stimuleringsfonds van de KNVB en subsidie van Sportservice Veenendaal is deze dag onvergetelijk geweest voor de kinderen en hebben zij met elkaar weer eens heerlijk op het sportcomplex kunnen voetballen en spelen”, aldus De Merino’s.

Kijk voor meer foto’s op de website van De Merino’s.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 7 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51