Afbeelding
De Merino's

De Merino’s komt met veel nieuws over de technische staf van de A-selectie

Voetbal

VEENENDAAL De selectie van De Merino’s is bijna rond -de club hoopt nog op één versterking- en daarom zijn ze achter de schermen druk bezig om ook de staf vorm te geven. Zo hebben onder anderen Ryan Holman en Erik Pater aangegeven assistent te blijven van Jeroen de Zwaan.

door Jeroen van der Veer

De 34-jarige Ryan Holman was dit ‘corona-seizoen’ voor het eerst assistent. Nadat hij afscheid nam als veldspeler, kwam hij direct in de staf terecht. Dit is hem zo bevallen, dat de inwoner van Veenendaal er nog minimaal een seizoen aan vast knoopt. Daarnaast wordt hij ook trainer van JO-8.

Een vast gezicht in de staf van De Merino’s is al jaren Erik Pater. De 48-jarige heeft opnieuw zijn ja-woord gegeven en gaat daarmee zijn achtste jaar in. René Lubbers (58) zal de fysiotherapeut / verzorger blijven van de A-selectie en gaat daarmee zijn derde seizoen in. De keeperstrainer Erwin Huijbens (37) blijft ook nog een seizoen bij De Merino’s. De oud-doelman van het eerste gaat zijn tweede jaar in.

Edwin van Appeldoorn heeft aangegeven te stoppen als teammanager en wordt opgevolgd door de 29-jarige Jeffrey Hommes. Laatstgenoemde was de afgelopen vijf seizoenen teammanager van de B-selectie en wordt dus doorgeschoven. Verder is hij binnen de vereniging ook nog actief in de jeugdcommissie en het bestuur.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Veenendaalse voetbalnieuws?
advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03