Afbeelding
PUUR Voetbal

Voetbalacademie PUUR Voetbal gaat van start in Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalacademie PUUR Voetbal opent vanaf 5 april ook in Veenendaal de hekken. Bij voetbalvereniging DOVO kan de jeugd van 4 tot en met 15 jaar ,,met een lach op het gezicht beter leren voetballen.” Dat staat op de site van PUUR Voetbal te lezen.

De samenwerking tussen DOVO en PUUR Voetbal Academie is recent tot stand gekomen. Al eerder was er bij DOVO de mogelijkheid om mee te doen aan een voetbalopleiding. Volgens PUUR Voetbal is er nog steeds behoefte aan extra opleiding. ,,In de huidige tijd kan de jeugd vaak maar één keer met het eigen team trainen, door de extra persoonlijke aandacht en de speciaal ontworpen trainingen worden jongens en meisjes uitgedaagd en zorgen we ervoor dat de jeugd op hun niveau vooruitgang boekt. Naast het voetbalinhoudelijke is er ook aandacht voor samenwerken en omgaan met verschillen en teleurstellingen”, aldus Michael Brussen van PUUR Voetbal.

BOODSCHAP Voetbalprof en oud-speler van DOVO Vito Wormgoor steunt het initiatief. Op de website van PUUR Voetbal heeft de voetballer, op dit moment actief voor het Amerikaanse Columbus Crew SC, een video-boodschap (kijk hieronder) voor de talenten-van-nu. Naast de steun en inzet van Wormgoor zullen ook DOVO-trainers en -voetballers van het eerste elftal hun medewerking verlenen. 

VERBINDING DOVO is blij met dit initiatief. ,,Het is een bewezen concept dat al eerder bij DVOL zijn vruchten heeft afgeworpen. Het zorgt daarnaast voor verbinding tussen verschillende leeftijdscategorieën, trainers met een trackrecord bij DOVO, spelers en oud-spelers die zich op het voetbalveld hebben bewezen. We hebben het gezien met de door DOVO en PUUR Voetbal georganiseerde clinic, de reacties waren na afloop bijzonder positief”, reageert jeugdvoorzitter Ton Schoeman van DOVO.  

AANMELDEN Jongens of meisjes die met acht trainingen mee willen doen hebben de keuze voor de maandag of dinsdag. Afhankelijk van de aanmeldingen zal er gekozen worden voor blokken tussen 15.15 en 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op PUUR Voetbal Training DOVO.

Bron video: PUUR Voetbal


advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 1 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 3 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV gisteren
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51